Не відповідати на дзвінки з українських номерів та щодня читати газету «Красная звезда»: нові зобов’язання для військових навчальних центрів рф

Новий день – нові заборони для росіян…

Поки увесь світ вводить нові санкції проти країни-терориста ззовні, росія продовжує чинити тиск на своїх громадян всередині країни, посилюючи пропаганду та накладаючи нові зобов’язання.

Так, до рук української розвідки потрапив свіжий лист начальника ракетних військ і артилерії ЗС рф Михайла Матвєєвського до керівників військових навчальних центрів щодо роботи з особовим складом.

Матвієвський вимагає довести до особового складу заборону відповідати на дзвінки та повідомлення з телефонних номерів з кодами «+375, +380» (Білорусь, Україна). Якщо, все ж, виклик прийнято, все сказане співрозмовником за визначенням сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). Після цього заблокувати номер співрозмовника на своєму телефоні та звернутися до оператора мобільної мережі щодо блокування абонента.

Також мають регулярно проводитися роз’яснення про «плюси» участі у війні з Україною. А саме про соціальні гарантії та підвищені виплати.

Всі українські та «інші» ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки та недостовірну інформацію.

Натомість всі військовослужбовці зобов’язуються кожного дня ознайомлюватися зі змістом газети «Красная звезда». Будь-який зовнішній вплив (незалежно від якості та тематики контенту) за визначенням оголошується ворожим.

Читай також: