На чемпіонаті світу з Дресирування вперше лунав гімн України: історичну перемогу здобули офіцерка Нацгвардії і її собака

Вперше за всю історію змагань IGP чемпіонкою світу стає українка…

Не лише українці здобувають перемоги на міжнародних змаганнях, про які ми писали раніше, але і їхні чотирилапі улюбленці. Член збірної Кінологічної спілки України старший лейтенант Національної гвардії України Вікторія Безус зі своєю службовою собакою Блікою, які несуть службу в одній з військових частин Північне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України стали чемпіонами світу з Дресирування IGP WM FCI 2022. Змагання закінчилися 11 вересня в місті Роудніце-над-Лабою у Чехії.

«Неймовірна новина. Вперше за всю історію змагань IGP чемпіонкою світу стає українка, продемонструвавши відмінні результати у трьох розділах змагань (в розділі послух Вікторія отримала найвищий бал – В97!) і високий загальний бал – 288! Це історична перемога для усієї України, бо завдяки Вікторії та Бліці вперше на змаганнях з #IGP пролунає український гімн та замайорить у небі жовто-блакитний прапор!» - написали на офіційній сторінці у соцмережах НГУ.

Вітаємо Вікторію і Бліку і бажаємо їм подальших перемог!

Читайте також: