Американська акторка Джессіка Честейн, за три тижні після відвідин Києва, написала пост про цю поїздку

Що найбільше вразило жінку в Україні?

7 серпня Україну відвідала ще одна відома американська актриса Джессіка Честейн. Акторка тоді зустрілася з Президентом України Володимиром Зеленським, побувала у постраждалому від російського вторгнення Ірпені та відвідала дитячу лікарню «Охматдит». Днями, майже за місяць після відвідин української столиці, Джессіка написала пост на своїй сторінці в Інстаграмі про цю нелегку для неї подорож.

«Мені знадобилося кілька тижнів, щоб опрацювати все, що я побачила у своїй поїздці до Києва. Ми приземлилися в Польщі, їхали 4 години, потім їхали потягом ще 11. Я нервувала, і тривалість подорожі дала мені час заспокоїтися. Зараз я почну ділитися з вами тим, що побачила. Одним із вражень цієї подорожі, яка змінила життя, був мій візит до дитячої лікарні «Охматдит». Мені випала нагода познайомитися з неймовірними дітьми та керівником закладу Володимиром Жовніром. Діти вразили мене своєю надією і силою. Багато з них покинули свої домівки і ці місяці вони провели в лікарні. В Україні триває величезна гуманітарна криза. Ми не можемо забути невинних, постраждалих від безглуздих актів насильства. Я завжди буду вдячна, що зустріла цих милих маленьких дітей із великими хоробрими серцями», - емоційно висловилася Честейн

Нагадаємо, що до візиту в Україну Джессіки Честейн, з початку російського вторгнення в Україну, тут вже побували голлівудська зірка Анджеліна Джолі та не менш популярний актор Бен Стіллер. А Міла Куніс та Ештон Кутчер ще у березні передали 35 мільйонів доларів на допомогу біженцям з України.

Нині весь світ продовжує активно підтримувати нас у протистоянні російській агресії! Цивілізований світ на боці України.

Дивися також: