Зірка серіалу «Містер і місіс Малишки» на 2+2 Влад Писаренко розкрив ексклюзивні подробиці зйомок

Містер і місіс Малишки

21 жовтня на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки», який виходитиме у будні, з понеділка по четвер, о 20:15...

Це історія про подружжя Олександра та Марії - ніжних, уважних та люблячих вдома батьків. Проте щойно вони виходять за поріг своєї квартири, слідчий Олександр і адвокатка Марія одразу перетворюються на непримиренних суперників. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Подружню пару зіграли українські актори Валентин Томусяк і Вероніка Мішаєва-Яковлєва («Плут 2»). Товариша Олександра – оперативника Кирила См’ятку - зіграв актор театру та кіно Владислав Писаренко, знайомий глядачам 2+2 за стрічкою «Позивний «Тамада».

Мені дуже подобається грати характерних персонажів. Персонаж Кирила здається мені саме таким, - розповів Влад Писаренко. - Я зрозумів, що її можна наповнювати барвами, знаходити різні прийомчики й використовувати їх у цьому серіалі. Мій герой - неймовірно справжня людина, чесна, благородна, віддана. Він якщо вибрав собі друга, то на все життя. Таким він вважає Олександра Малишка, якого не хоче ділити навіть з його дружиною, інколи ревнує товариша до неї.

Чим ви схожі з героєм, а чим відрізняєтесь?

Я дуже позитивна людина, як і мій Кирило. На всі проблеми, які виникають у житті, намагаюся реагувати з посмішкою, думаю: «Нічого, все можна виправити». Головне, як-то кажуть, щоб було здоров‘я. А в чому я є протилежним? Напевно, я не такий наївний, мене важче надурити, ніж Кирила.

Який він, ваш Кирило?

Я б сказав, що він відповідає за жанр комедії в цьому серіалі, постійно потрапляє в якісь кумедні історії. Це риса його характеру. Він дуже наївний, не любить все перевіряти. Якщо знайшов якусь зачіпку, то він за неї хапається й намагається довести її до кінця, не перевіряючи чи спрацює його план на 100%.

Як готувалися до ролі, чому довелося вчитися? 

Я насправді взяв собі за приклад прочитати пару разів сценарій і знайти якусь цікавинку в персонажі. Наприклад, як він буде ходити, говорити, спілкуватися, як він буде реагувати на різні ситуації. Я шукав його більше в пластиці, це було для мене цікаво. Шукав його цікаві слова-паразити, манери говоріння, поведінки, коли він просто сидить мовчить, як він спостерігає, наскільки він не може зосереджуватись, як він любить свою роботу. Також вивчав, як працюють слідчі, як вони тримають зброю. Я ж жорсткий пацифіст, ненавиджу зброю будь-яку: ні холодну, не вогнепальну. В Кирила вона є, але він не любить нею користуватися, тому з цим теж виникають кумедні історії.

Ще мені довелося вчитися керувати автомобілем з механічною коробкою. В мене є права, знаю теорію, але їздив лише на автоматичній. В кадрі мені потрібно було навмисно проїхати невміло, щоб машина «глохла», смикалась. Я ж, навпаки, не зміг цього зробити, бо сідав і просто їхав.

Що було найекстремальнішим під час зйомок?

Фізично складною була сцена на дереві, але це було неймовірно круто. Я обожнюю робити якісь трюки, падати з дев‘ятого поверху на мати, горіти, або ще щось таке. Це не завжди дозволяється акторам робити самостійно, але поки в мене є здоров‘я і залишки молодості, я неймовірно люблю всі ці штуки каскадерські втілювати! Бійок було досить багато, пару разів я отримував по ребрах. Але це стимулює більше займатися, бути у формі, бути більш професійним. В таких сценах, на жаль, не все від тебе залежить, особливо, коли часу не вистачає.

Що вас вразило під час знімань і чим запам’ятався цей проєкт??

Для мене цей проект був таким рідним. Я приїжджав на майданчик з відчуттям, наче я повертався додому. У мене мама просто живе в селі невеличкому, і я відчував щось подібне, ніби приїжджав до своєї родини, до своїх братів, хрещених, родичів. Процес знімання для мене був неймовірно приємним, я просто вдячний всім партнерам, команді й тим, хто мене покликав у серіал.

Чому варто подивитися цей серіал?

Тому що він про добро, гумор, стосунки, родину, дружбу, про те, як добро перемагає зло, а також про те, які б жахливі й екстремальні ситуації в житті не виникали, все можна вирішити, з усім можна справитися, вихід є завжди… І ще тому, що в серіалі грають дуже круті актори, він був створений неймовірною командою з величезною любов‘ю. Чекаю з нетерпінням на прем’єру.

Нагадаємо, серіал на замовлення телеканалу 2+2 зняла продакшн-студія SFERA FILM. У стрічці зіграла відома телеведуча, акторка та режисерка Даша Трегубова, її донька Поліна Громова, яка зіграла дитину головних героїв. Для зіркової мами та її доньки це перший досвід знімання в одному проєкті. Центральних персонажів втілили актори Дмитро Соловйов, Анастасія Євтушенко та інші. Режисером-постановником серіалу став Дмитро Лактіонов.

Оператор: Олексій Цвілодуб.

Автори сценарію:  Марк Лимаренко, Артем Кобзан, Андрій Віштак. 

Генеральний продюсер: Сергій Кизима. 

Шоуранер: Сергій Карпенко.

Продюсери: Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. 

Виконавчий продюсер: Роман Омельчук.

Дивіться прем’єру серіалу «Містер і Місіс Малишки» вже 21 жовтня о 20:15 на 2+2.

Читай також:

Новини

Всі новини
21 жовтня на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки», який виходитиме у будні, з понеділка по четвер, о 20:15...
Вже незабаром, 21 жовтня, о 20:15 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки»…