Українськім військам прогнозують три нові котли

Люстратор 7.62. Прокляття системи

В районах Маріуполя, Артемівська та  Авдіївки - Мар'їнки.

Бойовики "ДНР" готують відразу три нові котли для українських військ. Про це заявив начальник штабу п'ятого окремого батальйону ДУК "Правий сектор" позивний Подолянин.

"За моїми даними, супротивник буде намагатися створити відразу три котли. Для того, щоб перемолотити залишки нашої техніки і живої сили. Це район Маріуполя, район Авдіївка - Мар'їнка, район Артемівська", - сказав він.

В той же час, за його словами, добровольці, що захищають українські позиції, нікуди не будуть відходити. Навіть, якщо отримають наказ.

"Позиція однозначна, ми нікуди не відходимо. Будь-який наказ на відступ розцінюємо як зраду. Це здача території… З армією простіше. Їм наказали – вони відійшли. З нами ці номера не проходять, ми захищаємо свою країну. "Правий сектор" якщо і буде залишати позиції, то останнім", - додав Подолянин.

Хто захищає українські позиції на Донбасі? Що буде, якщо добровольці підуть? Дивіться сюжет "Люстратора" з передової в Пісках.

Новини

Всі новини
Найкращим журналістським розслідуванням визнано матеріал журналіста програми "Люстратор 7.62" Володимира Тимофійчука - "Винний без вини?! Як судять неповнолітніх".
Чи вдасться екс-чиновнику, розкрадачу держскарбниці Олегу Бачуну відбілити свою репутацію і дібратися до вищих щаблів влади, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Поліцейські пристрасті на Буковині та приголомшлива безкарність патрульних –  у Люстраторі. Прокляття системи на 2+2.
Чому в Україні росте злочинність та як до цього причетний Кремль, з'ясував Люстратор на 2+2.
Що намагаються приховати копи, котрі стали учасниками жахливої аварії, та хто винен у смерті 21-річного хлопця, з'ясував Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Скільки отримують судді, котрі не виконують своїх обов'язків, і хто вкрав у громадян право на правосуддя – у програмі Люстратор. Прокляття системи на 2+2 . 
Як Україна опинились під прицілом російських спецслужб та чого коштуватиме громадянам пропаганда агресора, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Де в Україні без суду та слідства правоохоронці запроторюють невинних до в'язниці та як у новій поліцї працюють цілі "родинні підряди", з'ясовував  Люстратор. Прокляття системи на 2+2.  
Дивитись більше