Україна чи Європа. Де краще відсвяткувати Новий рік?

Люстратор 7.62. Прокляття системи

Чим європейський відпочинок відрізняється від українського та як за копійки зустріти Новий ріку Словаччині – ексклюзивно у Люстратор. Спецпроект на 2+2.

Яремче – обличчя гірськолижної Буковелі, розташоване між живописними горами в долині річки Прут. Щозими українці приїжджають сюди, щоб кататися на лижах, смакувати теплим глінтвейном та милуватися водоспадами. У сусідній області знаходиться ще одне мальовниче містечко – Славське, розкинуте між чотирма горами. Тут справжні відчайдухи випробовують свої сили на міцність, підкорюючи круті схили. Ці курорти  користуються шаленим попитом серед українців і  не поступаються за кількістю туристів відомим санаторіям, оздоровчим центрам, розважальним комплексам гірської Словаччини. Де краще та економніше відпочити з родиною – залишається питанням.

Журналісти Люстратора. Спецпроект вирішили самостійно з'ясувати, у скільки пересічному українцю обійдеться скромний, але активний відпочинок, де краще святкувати, на чому можна максимально заощадити, та відвідали популярні українські курорти – Яремче і Славське, а також чарівну Словаччину.

Де найдешевші зимові курорти в Україні? Як відсвяткувати Новий рік і не збанкрутіти? Куди та коли краще їхати, аби весело  провести новорічні канікули? Дивіться результати святкового експерименту у Люстраторі. Спецпроект у неділю, 25 грудня, о 12:00 на 2+2.

Новини

Всі новини
Найкращим журналістським розслідуванням визнано матеріал журналіста програми "Люстратор 7.62" Володимира Тимофійчука - "Винний без вини?! Як судять неповнолітніх".
Чи вдасться екс-чиновнику, розкрадачу держскарбниці Олегу Бачуну відбілити свою репутацію і дібратися до вищих щаблів влади, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Поліцейські пристрасті на Буковині та приголомшлива безкарність патрульних –  у Люстраторі. Прокляття системи на 2+2.
Чому в Україні росте злочинність та як до цього причетний Кремль, з'ясував Люстратор на 2+2.
Що намагаються приховати копи, котрі стали учасниками жахливої аварії, та хто винен у смерті 21-річного хлопця, з'ясував Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Скільки отримують судді, котрі не виконують своїх обов'язків, і хто вкрав у громадян право на правосуддя – у програмі Люстратор. Прокляття системи на 2+2 . 
Як Україна опинились під прицілом російських спецслужб та чого коштуватиме громадянам пропаганда агресора, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Де в Україні без суду та слідства правоохоронці запроторюють невинних до в'язниці та як у новій поліцї працюють цілі "родинні підряди", з'ясовував  Люстратор. Прокляття системи на 2+2.  
Дивитись більше