Звільнення Криму: США та західні партнери допоможуть Україні у битві за півострів

Гроші

Саме битва за Крим може стати вирішальною у цій війні…

Адміністрація Байдена розглядає аргумент про те, що Києву потрібна сила, щоб завдати удару по Криму, який анексований росією у 2014 році. Саме битва за півострів може стати вирішальною у цьому конфлікті і США готові допомогти нам озброєнням, щоб повністю його деокупувати.

«З політичної точки зору це говорить про те, що Штати розуміють, як росія може відреагувати на вхід українських військ до Криму і що рф погрожуватиме ядерною зброєю. І, незважаючи на все це, США все одно готові бути з Україною та разом відбити цей потенційний напад», - каже експерт Ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександр Краєв.

Саме анексія Криму у 2014 допомогла путіну втриматись у кріслі, переписати конституцію під себе та остаточно встановити диктатуру в країні. Втрата півострова у 2023 році стане останнім цвяхом у кришку труни політичної кар'єри кремлівського диктатора. І, схоже, США готові надати Києву не лише оборонне, а й наступальне озброєння.

«Це може бути озброєння наступального характеру, це можуть бути ракетні озброєння, які допоможуть нам ефективніше діяти в зоні підвищеної та насиченої наявності ППО окупантів», - вважає військовий експерт Олександр Коваленко.

А за США ефективне озброєння готові постачати Києву і наші західні партнери. Однак навіть отримавши все необхідне озброєння, Україна не ринеться в бій одразу. Чому – дивіться в сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше