Швейцарські банки ввели додаткові правила, щоб не мати жодного стосунку з чимось, пов'язаним з росією

Гроші

Чому такі дії Швейцарії саме зараз дуже важливі?..

США та країни G7 тиснуть на Швейцарію через невеликий обсяг заморожених російських активів. Це підтверджує і той факт, що банки Швейцарії стали попереджати клієнтів з росії про закриття їхніх рахунків, якщо ті сплачують податки до бюджету рф, пише видання РБК, посилаючись на адвокатів зі Швейцарії, які працюють з російськими клієнтами.

«Усі швейцарські банки зобов'язані суворо дотримуватися цих санкцій, інакше уряд Швейцарії ініціює судовий розгляд. Деякі банки додають ще більш обережні внутрішні правила, щоб не мати жодного стосунку з чимось, пов'язаним із росією», - каже адвокат швейцарського бюро «Емері&Партнери» Емері Боржо.

Але сплата податків росії не єдина причина блокування банківських рахунків, сюди входить ще й: бізнес у росії, подвійне швейцарсько-російське громадянство, перебування у міжнародному списку санкцій.

Але чому, не така активна в економічних питаннях щодо росії Швейцарія, таки почала виявляти свою позицію жорсткіше? І чому такі події саме Швейцарії і саме зараз дуже важливі? Відповіді – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше