Секретні рецепти військової кулінарії: шеф-кухар ресторану залишив кар'єру і пішов готувати для ЗСУ

Гроші

Сергій мріяв працювати у ресторані, але війна змусила його змінити свої плани…

На звичайній армійській кухні атмосфера створюється ніби в шикарному ресторані завдяки майстерності Сергія, колишнього шеф-кухаря ресторану, який зараз служить у ЗСУ і готує смачні страви для військових.

Чоловік зізнається, що готувати на армійській кухні та в ресторані – це два різні всесвіти та різні рівні, але він та його команда успішно подолали всі складнощі. Тепер вони радують бійців смачною їжею, яка не поступається ресторанній якості.

Сергій мріяв працювати у ресторані, відзначеному зіркою Michelin, але події в країні змусили його служити в армії. Тим не менш, він щасливий годувати війська та отримувати подяку за смачну тушонку та інші страви. Різноманітність їжі, особливо під час свят, важлива для бійців, і Сергій намагається задовольнити їхні смакові уподобання.

Сергій міг не служити в армії, бо у хлопця троє дітей, але пішов добровольцем, продовжуючи сімейну традицію. Його батько служив у Радянській Армії в Афганістані, а дід брав участь у Другій Світовій війні.

Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Запах свіжого сіна, мерехтіння зірки на палиці та гучні голоси, що лунають з порога. Для нас це звична картина свята. Здається, що весь християнський світ святкує Різдво однаково, але це велика помилка. 
Океан тут не просто вода, а дихання самого життя. Полінезія завжди була для мандрівників чимось більшим, ніж просто набором екзотичних островів з картинки. 
Зимові свята в Україні — це завжди про особливий настрій, запах хвої та, звісно, магічні звуки, що лунають з кожного двору. 
Океан — це не просто вода. Для когось це безкінечна синя пустеля, але для капітана Найноа Томпсона це живий організм, який вміє говорити. 
Лікарська ковбаса була символом радянського достатку…
23122025
Анонси 2+2
У п’ятницю, 26 грудня, о 18:20 в ефірі — видовищний художній фільм «Кінг Конг» Пітера Джексона...