Рф готує новий наступ до роковин повномасштабного вторгнення в Україну: чому путінському режиму важливо загострити фронт?

Гроші

У кремлі вже готуються до певних подій…

24 лютого буде рівно рік з моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. І до цієї дати рф може піти ва-банк. У кремлі вже готуються до певних подій, щоб хоч якось дати звіт про хоч якісь успіхи перед своїм народом, а ще – щоб змусити Україну підписати черговий мирний договір. Так вважає Секретар РНБО України Олексій Данилов.

«Чому йдеться саме про лютий? Росії звітує до якихось дат, як раніше, звітували в п'ятирічку за три роки. Так от зараз у них, 24 лютого, буде рік, як вони безглуздо розпочали повномасштабну війну проти нашого народу і яку вони 100% програють. Вони спробують ще раз загострити усю цю річ», - заявив Олексій Данилов.

Кремль не може розтягувати війну в Україні надовго, оскільки у рф вже почалися внутрішні проблеми, кадрові перестановки та підступна ворожнеча різних таборів. Тому правлячий режим росії готує загострення на фронті у лютому.

«Вони намагатимуться досягати тактичних перемог і готуватимуть якісь наступи. Це три напрямки – Запоріжжя, можливо, Харків та північний кордон із Білоруссю. Ми спостерігаємо. Готовність та сили у нас є», - кажуть військові експерти.

За словами Олексія Данилова, Володимир Зеленський вже двічі у 2023 році збирав ставку головнокомандувачів і в керівництві країни знають про плани росії:

«Ми знаємо, що відбувається, тому заздалегідь прораховуємо всі варіанти подій»

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше