Радянські танки та ракети: у росії закінчується сучасне озброєння

Гроші

Рф дістало зі складів радянський металобрухт…

«Друга армія світу», яка кричала про свою російську велич, за три місяці війни в Україні використала практично весь свій військовий та технологічний потенціал. І це навіть не вступивши у протистояння з НАТО.

«Росія все більше і більше використовує радянську техніку, що говорить про деградацію її технічного та технологічного потенціалу», - упевнений військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко.

Рф дістало зі складів танк Т-62, які припинили своє виробництво ще 1975 року. На відміну від удосконалених моделей Т-72 та Т-80, Т-62 знищується практично будь-яким протитанковим засобом. Звичайно ж, вижити в такій радянській мультиварці російському солдатові не судилося, що, звичайно, грає на руку Україні.

Також окупанти активно використовують застарілі зразки ракет Х-59, які вироблялися у 1975-1979 роках та 60-річну ракету Х-22. Варто зазначити, що остання небезпечна навіть при її запуску, оскільки є великий ризик витоку палива та вибуху, не кажучи вже про те, що ці старі ракети назвати високою зброєю може тільки росія. Проте навіть користуватися такими до кінця орки так і не навчилися. Наприклад, ракетою Х-29 на Закарпатті рознесли туалет на городі.

Країна-окупант зняла зі зберігання такий радянський металобрухт, як: 83 гаубиці Д-20 (їх випустили одразу після другої світової війни) та протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра», що свідчить про сумні справи на озброєння росі. За даними генштабу ЗСУ, українські військові знищили близько 9 тисяч різної російської техніки.

Подробиці – у відео:

Loading...

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше