Психологічна допомога під час війни: українські програмісти спільно з психологами створили інноваційний додаток

Гроші

Психологів під час війни стали називати «офіцерами душі»…

Вони допомагають солдатам подолати емоції на фронті, а в тилу – надають допомогу мирним громадянам, які постраждали від російських ударів або постійно живуть у стані стресу.

«Коли чи кадровий військовий, чи мобілізований втрачає почуття цінності власного життя чи цінності життя побратимів, означає, що людина «зламана». А для того, щоб бути непереможними, ми маємо бути високомотивованими», - каже начальник відділу психологічного забезпечення ГУ Національної гвардії України Олена Іванова.

Однак, на даний момент психологів вкрай не вистачає, тому українські програмісти створили спеціальний додаток, який допомагає психологам у роботі, а їхнім клієнтам – самостійно подолати свої страхи.

«Цей продукт є тренажером для самостійного покращення свого психологічного стану, – каже засновник благодійного фонду Олександр Тен – Це не є лікуванням, і ми це вказуємо».

Тренажер містить комплекс вправ на стресостійкість, здатність долати тривожність та паніку. Це завдання для фізичного навантаження, і вправи на дихання, а також – поведінкова терапія. Детальніше про додаток та його користь для українців і не тільки, дивись у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше