Немає чим лагодити: взимку росіяни можуть залишитися без риби через неможливість ремонту власних суден

Гроші

Іноземні порти один за одним почали відмовлятися обслуговувати російських кораблів.

Російські капітани рибальських судів завжди прагнули потрапити до Балтійського моря. Однак їхали вони туди не в гонитві за кращим уловом, а щоб відремонтувати та модернізувати свої судна. В основному робили вони це в Норвегії, Фінляндії, Польщі та країнах Балтії.

«У цих країнах якість ремонту набагато вища. Там оригінальні запчастини, нормальні двигуни, олії, фарби», - каже капітан першого рангу запасу Андрій Риженко

Проте, з повномасштабним вторгненням росії в Україну, путін позбавив рибалок можливості проводити ремонтні роботи на Заході. Іноземні порти один за одним почали відмовлятися обслуговувати російські судна. І тут не тільки про чергові санкції – вони просто не хочуть мати нічого спільного з росією.

«На ремонт всіх суден державної та приватної власності росії було накладено заборону. Тобто кораблі під прапором рф чи з російською реєстрацією до обслуговування та ремонту в країнах Європи не приймаються. Крапка!» – підсумував Андрій Риженко.

Рибний промисел рпосії опинився під загрозою. Вже цієї зими росіяни можуть залишитися без улюбленої горбуші та лосося. А далі лише гірше…

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше