Іранські шахеди робитимуть у Білорусі: іранські інженери вже відвідали Гомельський радіозавод

Гроші

За допомогою Ірану, росія продовжує обстрілювати українські міста…

Понад рік російські терористи знищують Україну: руйнують будинки та вбивають мирне населення. З початку повномасштабного вторгнення армія рф випустила по Україні понад 5 тисяч ракет і більше тисячі дронів-камікадзе. Забезпечувати росію безпілотниками продовжує Іран. У листопаді минулого року вони навіть підписали угоду на виробництво дронів на території росії.

«На тлі того, що в рф намагалася побудувати завод з виготовлення дронів, але, я так розумію, що це, як, втім, і все інше, розтяглося в росії на багато років. Враховуючи їхній рівень корупції та безладності російської влади, то це зробити не так просто. Це не один і не два роки, а шахеди їм потрібні вже зараз», – каже військовий експерт Віктор Ягун.

Однак, якщо ж у росії не вдається запустити процес, то на допомогу путіну завжди прийде його слуга – президент білорусі олександр лукашенко. Наразі Іран розглядає можливість налагодження виробництва своїх БЛА саме у білорусі. За деякими даними, іранські інженери вже відвідали Гомельський радіозавод. Відомо, що раніше тут проводилася доукомплектація дронів.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше