Індію та Китай турбують смерті вищого керівництва рф: за даними розвідки, Україна знищила до 20-ти російських генералів

Гроші

У червні британські ЗМІ повідомляли, що було вбито понад 10 генералів, а зараз ця цифра зросла…

Кожного дня українські захисники тисячами нищать особистий склад ворога. А за даними західної розвідки за час повномасштабного вторгнення росії в Україну, у цинкових трунах повернулися додому і до 20-ти генералів.

У червні британські ЗМІ повідомляли, що було вбито понад 10 генералів. Японія оцінює загальну кількість понад 20 на основі розвідданих, зібраних у співпраці із США та Європою. Про це пише Nikkei з посиланням на дані японської розвідки. Варто зазначити, що США протягом усіх своїх воєн в Афганістані та Іраку втратили лише одного генерала!

«Це число було б «неймовірно високим» - сказав генерал у відставці Кійофумі Івата, колишній начальник штабу Сухопутних сил самооборони Японії. – У США, наприклад, майже не було загиблих у боях офіцерів такого високого рангу».

Івата пояснює незвичайно високу кількість убитих генералів перевагою українських військових у кібервійні, що дозволяє Києву дізнатися про їх місцезнаходження, а також тактикою росії відправляти генералів у бойові дії.

«Смерть генерала послаблює моральний дух військ», — сказав він.

Проте існує й інша версія, що Україна використовує данні, отримані безпосередньо з тилу ворога. І це воістину неоціненні данні, адже, як пояснили західні чиновники, саме відсутність внутрішніх джерел була однією з головних причин, чому США знадобилося 10 років, щоб знайти та вбити Усаму бен Ладена, організатора терактів 11 вересня.

А ось партнерів росії, наприклад Індію, яка отримує половину своєї зброї з росії, хвилює інше – неповноцінність озброєння російської армії.

«Нью-Делі покладався на зброю з москви ще з радянських часів, у той час як США надали військову допомогу Пакистану, з яким Індія була заблокована в прикордонному конфлікті через регіон Кашмір. Понад 20% російського експорту зброї припадає на Індію», - йде мова у статті.

Військова недосконалість і загибель російських генералів може також сколихнути і Пекін.

«Схоже, що Китай тихо почав надавати військову підтримку росії», - пише Nikkeя посилаючись на слова представника японської розвідки.

І не дивлячись на те, що у пресі нещодавно з’явилася інформація про ймовірну зустріч китайського лідера Сі Цзіньпін з володимиром путіним, експерт із питань Східної Азії Наталія Плаксієнко-Бутирська вважає, що Сі Цзіньпіну зараз не вигідно відвідувати москву. Чому – дивись у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше