Герой-невдаха росії: чому путін зняв з посади російського генерала, «м'ясника» Мурадова?

Гроші

Його кар'єра зламалася об невелике містечко на сході України…

Герой Росії, володар орденів за заслуги перед батьківщиною, орденів мужності і просто вірний пес путіна Рустам Мурадов впав у немилість. «Вугледарський м'ясник», як його назвали російські воїнкори, за інформацією росЗМІ, знятий з посади командування окупаційного угруповання «Схід».

Кар'єра учасника практично всіх військових конфліктів росії з моменту розпаду СРСР, зламалася об невелике містечко на сході України. Кілька місяців Мурадов відправляв росіян до «м'ясних» штурмів на укріпрайони міста Вугледар, за що й отримав своє прізвисько «м'ясник».

«Який був результат таких наступально-штурмових дій? Нульовий! Вугледар виявився фактично незахопленим російською армією, причому підрозділи зазнали колосальних втрат. – говори військовий експерт Олександр Коваленко – Мурадов – це людина, яка вже неодноразово демонструвала свою профнепридатність, як і багато інших російських генералів».

Які ще невдачі спіткали горе-генерала в Україні? Хто прийшов на його місце і чому нікому з військових начальників росії не вдасться виконати накази головного військово-командувача рф? Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше