Білоруські військові навчання: наскільки ці показові виступи є небезпечними для України?

Гроші

Білорусь свідомо продовжує йти на поводу у росії та допомагати агресору...

Білорусь свідомо продовжує йти на поводу у росії та допомагати агресору, постачаючи його озброєнням та надає йому свою територію для обстрілів України.

«Білорусь втратила свою правосуб'єктність. Лукашенко робить усе, що йому скаже путін. Там є російські інструктори, радники та закордонні загони. Білорусь – окупована країна. Їм сказали робити навчання, вони їх роблять навіть якщо не хочуть», - каже військовий експерт Михайло Пітула.

Подібні навчання з боку білорусії проводилися вже кілька разів і щоразу лякали своїми «серйозними намірами». Але насправді всі розуміють, що білоруська армія дуже нечисленна і не готова йти на смерть заради бункерного тирана.

«Чи можемо ми розглядати ситуацію, що Білорусь пішла в атаку на Україну? Це дуже малоймовірний сценарій. Ті білоруси, які служили у радянській армії (стара школа), вони чудово знають можливість української школи. Все ж таки, у разі наказу атакувати, білоруські військові скоріше перейдуть на бік українських ЗСУ», - вважає військовий експерт Михайло Пітула.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше