Штучний інтелект не рекомендує: ТОП-10 вживаних кросоверів, які краще не купувати

ДЖЕДАІ

Існує думка, що купувати нове авто – зазвичай не найкраща ідея…

Ми вирішили розглянути 10 вживаних автомобілів, випущених після 2013 року, які краще не купувати і чому. Скласти рейтинг нам допомгіг Штучний інтелект. На думку ШІ, хоча більшість автовиробників з кожним роком покращують якість та надійність своїх автомобілів, є деякі моделі, що мають серйозні проблеми, які можуть призвести до додаткових фінансових витрат. Ось, що вона про них говорить:

  1. Fiat 500L (2013 рік) має високу ціну у порівнянні з іншими мінівенами на ринку. І, на жаль, у нього також є проблеми з якістю, а саме – власники повідомляють про некоректну роботу двигуна, трансмісії та електрики.
  2. Nissan Pathfinder (2013 рік) був дуже популярним серед покупців, але він має серйозні проблеми з трансмісією та диференціалом. Ці проблеми можуть призвести до великих витрат на ремонт.
  3. Ford Fiesta (2013 рік) була дуже популярною у своєму сегменті. Але вона має проблеми з трансмісією (шум) та електрикою (розрядка акумулятора), про що повідомляє багато власників.
  4. На випуск Jeep Cherokee 2014 року чекало дуже багато покупців. Проте, це авто має серйозні проблеми з трансмісією, що також може призвести до витрат на ремонт у тисячі доларів.
  5. Випущений у 2014 році Chevrolet Silverado має проблеми з трансмісією та електрикою. Багато власників повідомляють про шум у трансмісії та проблеми із зарядкою акумулятора. Вирішення цих питань може бути дуже дорогим для власників цього пікапа.
  6. А Kia Sorento 2014 року випуску має проблеми з трансмісією та двигуном. Багато власників повідомляють про проблеми зі зчепленням та пошкодженням картера двигуна.
  7. Випущений у 2013 році Dodge Dart був розроблений для конкурування з Honda Civic та Toyota Corolla. Але багато власників повідомляють про проблеми зі зчепленням та електронними системами, що можуть призвести до витрат на ремонт.
  8. Mini Cooper 2014 року має проблеми з двигуном та трансмісією. Багато власників повідомляють про проблеми з герметизацією двигуна та змащенням трансмісії.
  9. Volkswagen Jetta, випущений у 2013 році, має проблеми з трансмісією та електрикою. Багато власників повідомляють про проблеми зі зчепленням та електронними системами, що можуть призвести до витрат на ремонт.
  10. Fiat 500 2013 року має проблеми з трансмісією та електрикою. Багато власників повідомляють про проблеми із розрядкою акумулятора та розходом палива.

Отже, як видно, є деякі автомобілі, які краще не купувати, незважаючи на те, що вони були випущені після 2013 року і вважаються достатньо новими на ринку б/у машин. Також Ші радить бути обережним та добре досліджувати будь-який автомобіль, який ви плануєте купити, перш ніж зробити остаточне рішення.

Читайте також:

Новини

Всі новини
29082024
ДЖЕДАІ
Цей кабріолет був виготовлений в обмеженій кількості – всього три екземпляри…
26082024
ДЖЕДАІ
Прості правила для безпечного водіння…
23082024
ДЖЕДАІ
Це простий бланк, де учасники аварії самостійно заповнюють дані про себе…
Дивитись більше