На проспекті Романа Шухевича сталася смертельна ДТП

ДЖЕДАІ

Мерседес тікав від автомобіля поліції, виїхав на зустрічну та зніс на своєму шляху чотири автомобілі. На жаль, без жертв не обійшлося, від удару водій і пасажирка однієї з розбитих машин померли на місці. Водій Мерседеса вижив.

Шалений Мерседес більше двох кілометрів мчав по зустрічній смузі і таранив усе на своєму шляху. Один із учасників трощі розповідає, саме повертався зі своєю дочкою та онукою додому. Те, що всі вони залишилися живими – просто диво.

Мерседес на швидкості вдарився у Логан, той, через потужний удар, перелетів через бетонний відбійник. Водій і пасажирка Дачі померли на місці.

Водію Мерседеса надали медичну допомогу. На його думку, він не скоїв нічого надзвичайного. Учасники та свідки аварії в один голос говорили – водій був напідпитку. Згодом це підтвердила і медична експертиза. У крові водія виявили 1,64 проміле алкоголю.

ДжеДАІ з’ясували, що ймовірного винуватця смертельного зіткнення, у 2016 році затримували за п’яне хуліганство в одному з торгівельних центрів столиці. А торік у червні у нього вилучили права за нетверезе водіння. Ймовірно, він і тікав від патрульних, бо їхав без прав.

У Сумах врятували самогубця

Призвіднику лиха вже обрали запобіжний захід: до 4 квітня його протримають під вартою. З двомісячним ув’язненням підсудний як і його адвокат не згодні. За їхніми словами, за вбивство двох людей має бути адміністративна відповідальність.

ДжеДАІ і надалі стежитимуть за цією справою і обов’язково проконтролюють, щоб винуватець трагедії не вийшов сухим із води.

Новини

Всі новини
18072023
ДЖЕДАІ
Є багато неправильної інформації про дії під час ДТП з падінням у воду…
17072023
ДЖЕДАІ
Велосипедистів в місті сприймають, як повноправних учасників дорожнього руху…
15072023
ДЖЕДАІ
Зустріти на мексиканських дорогах авто, на якому немає подряпин практично неможливо…
13072023
ДЖЕДАІ
За їзду у нетверезому стані передбачено найсуворіше покарання, але…
12072023
ДЖЕДАІ
Willys є одним із найвідоміших військових транспортних засобів у світі…
10072023
ДЖЕДАІ
Мексиканський уряд активно бореться зі злочинністю та наркотрафіком...
08072023
ДЖЕДАІ
США, Сербія, Болгарія, Литва та Латвія, Польща, Чехія, іще Чехословаччина, Німеччина…
Дивитись більше