Незламні: чи можна повернутися з АТО і не впасти духом

Дембель

Війна ламає навіть, здавалося б, найміцніших. Чи можна пройти крізь усі кола її пекла та зберегти силу духу й волю до життя, навіть більше – допомогти знайти їх іншим? Про незламного героя дивіться у програмі Дембель на 2+2.

Микита Хлєбніков на фронт пішов добровольцем, каже, не міг вчинити по-іншому: "Я рвався, це моє. Я не хотів зрадити віру свого покійного діда в себе. Він був героєм Радянського союзу, він воював, пройшов все до кінця. Мені теж хотілось за рідну Україну якось відплатити за те, що вона дає мені".

Боєць залишив дружину та двох дітей заради миру у своїй країні. Він повернувся додому, як і обіцяв, але війна не пощадила його, залишивши серйозні травми. Микита пройшов тяжку реабілітацію… і почав допомагати іншим – відкрив клуб універсального бою і самооборони, де тренує учасників АТО, їхні сім'ї та дітей.

Віктор Домніч, тренер Микити з реабілітації, каже про підопічного: "Найголовніше для дітей – це позитивний приклад. Людина, яка пройшла "і Крим, і Рим", тим не менш, залишилась світлою. Діти його обожнюють, плутають іноді - називають татом".

Дивлячись на Микиту, не можна сказати, що чоловік переніс вісім складних операції, а ще кілька чекають на нього попереду. Боєць охоче ділиться секретом незламного духу та залізної волі: "Коли сюди приходжу, бачу щасливі обличчя – у мене зникає цей біль".

Подробиці дивіться у  ВІДЕО. 

Новини

Всі новини
28122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук радить бійцям АТО, як зберегти шлюб після повернення з фронту.
27122016
Дембель
Чому сім'ї загиблих захисників України живуть на межі бідності без жодної допомоги та змушені оббивати пороги чиновників, які заплющують очі на їхні проблеми – у програмі Дембель на 2+2.
26122016
Дембель
Про генія-зв'язківця та радіоведучого, який щодня у ефірі піднімає бойовий дух та настрій бійців, розкаже Дембель на каналі 2+2.
26122016
Дембель
Програма Дембель на 2+2 вже багато розповідала про подяку, яку отримують герої, повертаючись з передової, від держави та чиновників: жодної допомоги, жодного співчуття та уваги до проблем. Але, на щастя, бійців щоразу рятує допомога небайдужих. 
22122016
Дембель
Реабілітацію після травм або просто оздоровлення захисники тепер можуть проходити й у фітнес-клубах. Про нову безкоштовну спортивну програму для бійців АТО довідався Дембель на 2+2.
21122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук порушує тему залежності фізичного та психологічного здоров'я бійців АТО.
20122016
Дембель
Активний відпочинок серед спокою та чистоти природи – найкращий лікар для бійців АТО, які пережили жахи та втрати війни. У програмі Дембель на 2+2 – як герої проходять реабілітацію у прикарпатському таборі "З любов'ю в серці".
20122016
Дембель
У новому випуску програми Дембель на 2+2 - як наших захисників ставлять на ноги у реабілітаційному центрі у Австрії.
Дивитись більше