Алла "Чонгар" про проект Дембель

Дембель

Ініціатор створення Всеукраїнського центру пошуку загиблих, поранених і зниклих безвісти воїнів АТО, волонтер з позивним "Чонгар" Алла Борисенко звернулась до демобілізованих бійців АТО.

"Коли боєць повертається додому – у нього є нагороди, у нього є документи і… йому відмовляють. Він замикається.

Не бійтеся звертатися до нас тут, так як ви зверталися до нас там. Не бійтеся поплакати нам в жилетку. Ми одна родина, ми завжди нею були, ми нею лишимося", - переконана Алла.

Алла Борисенко розпочала волонтерську діяльність ще у березні 2014-го, коли допомагала українським військовим та сім'ям кримських татар залишити окупований Крим, звідси позивний "Чонгар". На даний момент, насамперед, займається пошуком загиблих та зниклих безвісти, звільненням полонених.

У неділю, 3 липня, о 15:00 на каналі  2+2 відбудеться прем'єра соціального проекту Дембель про допомогу у подоланні юридичних, психологічних, побутових, медичних та інших проблем, з якими стикаються  демобілізовані учасники АТО, їхні рідні і близькі, члени родин загиблих, про боротьбу з байдужістю бюрократів і нерозумінням з боку "мирного" суспільства.

"Дембель" розповість глядачам 2+2 життєві історії ветеранів АТО,  які після демобілізації зіткнулись з відвертим порушенням своїх прав, пережили складні психологічні ситуації, але вирішили не припиняти боротьби за право на якісне мирне життя й досягли обнадійливих результатів.

Дивіться соціальний проект телеканалу 2+2 Дембель щонеділі о 15:00.

Новини

Всі новини
28122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук радить бійцям АТО, як зберегти шлюб після повернення з фронту.
27122016
Дембель
Чому сім'ї загиблих захисників України живуть на межі бідності без жодної допомоги та змушені оббивати пороги чиновників, які заплющують очі на їхні проблеми – у програмі Дембель на 2+2.
26122016
Дембель
Про генія-зв'язківця та радіоведучого, який щодня у ефірі піднімає бойовий дух та настрій бійців, розкаже Дембель на каналі 2+2.
26122016
Дембель
Програма Дембель на 2+2 вже багато розповідала про подяку, яку отримують герої, повертаючись з передової, від держави та чиновників: жодної допомоги, жодного співчуття та уваги до проблем. Але, на щастя, бійців щоразу рятує допомога небайдужих. 
22122016
Дембель
Реабілітацію після травм або просто оздоровлення захисники тепер можуть проходити й у фітнес-клубах. Про нову безкоштовну спортивну програму для бійців АТО довідався Дембель на 2+2.
21122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук порушує тему залежності фізичного та психологічного здоров'я бійців АТО.
20122016
Дембель
Активний відпочинок серед спокою та чистоти природи – найкращий лікар для бійців АТО, які пережили жахи та втрати війни. У програмі Дембель на 2+2 – як герої проходять реабілітацію у прикарпатському таборі "З любов'ю в серці".
20122016
Дембель
У новому випуску програми Дембель на 2+2 - як наших захисників ставлять на ноги у реабілітаційному центрі у Австрії.
Дивитись більше