Терорист викрав шведську принцесу та імплантував в її шию чіп: дивись подвійний Kingsman на 2+2

Анонси 2+2

Нова порція кращого кіно на 2+2

Цього вікенду очікується злива культових бойовиків: краще слоу-мо на Британських островах у Kingsman, легендарні перестрілки у «Роніні» і протистояння Брюса Вілліса та Річарда Гіра в «Шакалі».

 «Уціліла» (2015)

Субота, 18 вересня, о 17:30

У ролях: Мілла Йовович, Пірс Броснан.

На співробітницю Держдепартаменту США покладено секретну місію. Вона вирушає до Лондона, де їй належить зупинити проникнення терористів в її країну. Однак щось пішло не так. В ході виконання місії, дівчина сама виявилася головною підозрюваною. Її звинувачують у злочині, за який є тільки одне покарання – смертна кара.

Loading...

«Шакал» (1997)

Субота, 18 вересня, о 21:25

У ролях: Брюс Вілліс, Річард Гір.

Після спільної операції ФБР і МВС гине брат російського мафіозі. Кримінальний авторитет має намір помститися і наймає таємничого вбивцю на ім’я Шакал, якого майже ніхто не знає в обличчя. ФБР вдається вийти на бойовика ІРА, Деклана Малкуіна, єдиного, хто знайомий з кілером. Ірландець згоден допомогти владі, адже у нього є власні давні рахунки з Шакалом.

Loading...

«Kingsman: Таємна служба» (2015)

Неділя, 19 вересня, о 13:00

У ролях: Колін Ферт, Терон Еджертон, Семуель Джексон.

Еггсі відслужив в корпусі морської піхоти. Незважаючи на свій досвід і чудові здібності, він ступає на слизьку доріжку і постійно порушує закон. Але знайомство з Гаррі Хартом, боржником його батька і секретним агентом, повністю змінює життя хлопця – він має врятувати світ від терориста, який збирається вбити половину планети за допомогою імплантів.

«Kingsman: Золоте кільце» (2017)

Неділя, 19 вересня, о 15:25

У ролях: Колін Ферт, Терон Еджертон, Марк Стронг, Педро Паскаль, Ченінг Татум.

Після того, як невідомі руйнують штаб-квартиру шпигунської організації «Kingsman», агенти Еггсі і Мерлін звертаються за допомогою до своїх колег з США. Разом їм доведеться знайти і зупинити хитрих злочинців, які планують знищити людство.

«Літак президента» (1997)

Неділя, 19 вересня, о 18:15

У ролях: Харіссон Форд, Гарі Олдман.

Літак з президентом США, його сім’єю та представниками Білого дому повертається додому з переговорів у Москві. Несподівано рейс захоплюють терористи. Вони вимагають виконати їхні умови, інакше в небезпеці може опинитися не тільки близьке оточення президента, а й майбутнє цілого людства.

Loading...

«Багряні ріки» (2000)

Неділя, 19 вересня, о 20:50

У ролях: Жан Рено, Венсан Кассель.

У престижному коледжі в Альпах сталося жорстоке вбивство. Один із найкращих комісарів місцевої поліції П’єр Н’єманс береться за це розслідування. В той же час, неподалік правоохоронці знаходять осквернену могилу юної дівчинки. Справу передають молодому детективу Максу Керкер’яну. Поліцейським потрібно об’єднати зусилля, аби знайти злочинця.

«Ронін» (2000)

Неділя, 19 вересня, о 22:55

У ролях: Жан Рено, Роберт Де Ніро.

Групі професіоналів – колишніх спеціальних агентів провідних спецслужб світу –доведеться виконати рядове завдання, а саме викрадення кейса з секретними документами. Однак це ж завдання отримують і їхні колишні колеги, які стали конкурентами. Виконати його стає можливим або вступивши з ними в криваву смертельну сутичку, або вступивши в немислимий раніше союз, якому заважають багаторічні стереотипи і звички до недовіри.

Loading...

Дивись кіно на 2+2!

Фото: IMDB

Новини

Всі новини
18042024
Анонси 2+2
Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…
02042024
Анонси 2+2
6-й тур Української Прем’єр-ліги…
19032024
Анонси 2+2
Про звичайного робітника, який вирушив на пошуки доньки до окупованої території…
14032024
Анонси 2+2
Детективний серіал, про заслуженого оперативника…
Дивитись більше