Українські водяні монстри: вигадка чи факт

Затерянный мир

Яких загадкових водяних мешканців можна зустріти в Україні? Знімальна група Загубленого світу на 2+2 вирушає у експедицію просто до лігва монстра!

Список водяних чудовиськ світу можна доповнити монстрами з України – українських водяних чудовиськ зустрічало не менше людей, аніж легендарне чудовисько з шотландського озера. Окрім того, цих, вітчизняних тварюк бачили не колись давно, а саме у наші дні.

Одна з гіпотез така: деякі водойми, які здобули дурну славу через своїх загадкових мешканців, зі своїх підземних печер і тунелів можуть мати виходи у інші озера, річки, моря та навіть океан. А значить, таємничі водяні істоти можуть переміщатися з однієї водойми до іншої.

Що Гітлер шукав у Антарктиді?

Також є версія, що в деяких водоймах на дні є портал у іншу реальність. Час від часу він відкривається і до нас потрапляє істота з іншого світу, а потім – повертається до себе.

Чому невивчені та загадкові водяні потвори своєю домівкою обрали кілька водойм на території нашої держави та яких регіонах можна зустріти легендарних водяних монстрів?

Команда Загубленого світу на 2+2 вирушає на полювання за відповідями та незвичайними істотами, дивіться вражаючі подробиці у відео!

Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше