Наймістичніші місця планети

Затерянный мир

Є на планеті чимало місць, опинитися в яких не побажаєш навіть найлютішому ворогу. Там зникають кораблі, літаки та навіть люди. Чи існує для цих місць наукове пояснення?

Море Диявола (яке також називають Трикутник Диявола, або ж Тихоокеанський Трикутник) – справжнє кладовище літаків та кораблів. Ця найзагадковіша точка у Тихому океані поховала у своїх водах не одну сотню людей. 

Море Диявола розташоване між берегами Японії, островом Гуам і північною частиною Філіппінських островів, в північній частині Філіппінського моря. На цій сумновідомій території не водяться дельфіни, кити та інша морська живність, над ним не пролітають птахи. Дослідники паранормальних явищ порівнюють цю зону з Бермудським трикутником, бо в ній загадковим чином зникають кораблі і літаки разом з екіпажами. Влада Японії визнала Море Диявола ділянкою, яка становить небезпеку ще у 1955 році.

Амулет успіху: як заговорені речі рятують життя

У дослідників є кілька десятків різних версій, серед яких і реалістичні, і фантастичні. Згідно з містичною версією, в цих аномаліях винні НЛО, а також кораблі-примари, які захищають територію, що належить їм. Є містичні версії й про портал до паралельного виміру. Прихильники ж реалістичної версії звинувачують в усьому небезпечну метеорологічну обстановку: на цій ділянці дмуть сильні вітри, нерідко трапляються й потужні шторми, смерчі та урагани.

Ще одне диявольське місце – Кільце Диявола. Ця гориста місцевість в американському штаті Пенсильванія, в районі річки Делавар, також носить назву Дзвінкі скелі, бо здатна самостійно видавати дзвінкі звуки в дуже широких діапазонах тембру і гучності. Тут також майже немає не лише рослинності та тварин, а й навіть комах. А ще у аномальній зоні перестають працювати компаси.

Катастрофа рейсу AF447 – найзагадковіша та найбільша в авіації. Рештки літака знайшли лише через два роки, тоді ж підняли чорні скриньки. У 2011 році нарешті відтворили обставини трагедії – і були вражені. Виявляється, трагедія сталась через те, що у літака одночасно відмовили усі прилади, і пілоти не могли зрозуміти, що відбувається. Більше того, весь екіпаж літака мав чималий досвід перельотів.  

Містичні повір’я – пережитки минулого?

У цій зоні Атлантики відмовляли прилади й у інших літаків, дають збій навіть космічні кораблі. Вчені з острахом відмічають, що площа цієї аномалії постійно зростає.

У світі існує також сотні місць, де стаються моторошні речі, губляться або втрачають пам'ять люди. Наприклад, Лощина чорного бамбуку, або, як її ще називають, Долина смерті в Китаї. Саме там зникла ціла експедиція із сотні людей, а історія місцевості оповита моторошними таємницями. 

Геофізики вважають, що усі дивні речі можна пов’язати з витівками магнітного поля Землі. Проте екстрасенси переконані: в усьому винні духи і привиди.

Наймістичніші дідькові місця покаже Загублений світ на 2+2!

Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше