Амулет успіху: як заговорені речі рятують життя

Затерянный мир

Які талісмани та обереги мають українські спортсмени?

В давнину для захисту та успіху люди користувалися магічними талісманами, які слугували своєрідним зв’язком з потойбіччям. Мати такий у кишені або на тілі вважалось добрим оберегом. Найбільшої популярності магічні амулети набули за часів Олімпійських ігор – головної події Стародавньої Греції. Там спортивні перемоги часто не були результатом наполегливих тренувань – до Олімпійських ігор атлетів готували справжні чаклуни. Вони змушували спортсменів носити на тілі спеціальні амулети, щоб перейняти силу магічного атрибуту. 

За сотні років мало що змінилося. 

Ексклюзивно для Загубленого світу на 2+2 двократна чемпіонка з бодібілдингу Діана Даскалу вперше показує свій амулет – заговорений череп. Спортсменка зізнається, що користується послугами екстрасенсів, щоб захистити себе від заздрощів та зурочення. Амулет Діана придбала невипадково: якось перед змаганнями вона знайшла у своїх речах землю, яку підклали конкуренти. В той же день дівчина потрапила в аварію, в якій дивом уціліла. Після випадку спортсменка замовила захисний амулет і переконана, що тепер конкуренти не можуть їй зашкодити.

Яка прикмета могла врятувати Вадима Нестерчука від смерті?

Магічних прикмет дотримується і Світлана Олійник. Чемпіонка світу з бодіфітнесу завжди носить заговорений золотий браслет, здатний нейтралізувати будь-які недобрі знаки, що трапляються на шляху Світлани.

Чи здатні магічні речі справді уберегти від біди? Яка прикмета захищає Василя Вірастюка? Відповіді дивіться у сюжеті!

Природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події – з вівторка по п'ятницю о 17:15 у Загубленому світі на 2+2!


Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше