Чи загрожує нам нашестя роботів?

Спецкор

Роботи вже майже відвоювали собі сферу послуг!

Світ ніколи не буде таким як раніше. Експансія роботів вже розпочалась, адже вони нині повсюди. Монотонна робота для них – вже раз плюнути, тому цього року винахідники взялися за створення творчих машин. Уперше в світі саме цього року механічне створіння вийшло навіть на сцену, щоби диригувати справжнім оркестром.

Наступають на п'яти роботи і журналістам. В Британії зо три десятки газет вже активно залучають до роботи штучний інтелект. Тамтешнє населення з осені читає статті, наполовину написані роботами. Більше того, створені програмою тексти мають високий рейтинг!

У британських газетах статті пишуть комп'ютери

Напередодні року Собаки роботизовані домашні улюбленці вирішили посунути з п’єдесталу друзів наших менших. Вони не гризуть капці, та й вигулювати або ж годувати їх не треба, достатньо лише вчасно підзарядити. У такого робота-цуцика тіло рухається наче справжнє, очі відображають емоції, він розрізняє обличчя та голоси, реагує на дотики. А головне, не просто розуміє власника, а й встановлює з ним емоційний зв'язок. Ба більше, електронний песик може під’єднатися до Інтернету та керувати побутовими пристроями.

Але справжньою сенсацією стало отримання роботом громадянства. Одна з найбагатших країн світу вручила паспорт роботессі Софії.

У 2107 році роботи остаточно захопили світ. На щастя, робота, принаймні поки що, для людей залишається, але чи довго так триватиме – не зрозуміло. Що з цієї тотальної роботизації вийде, розкаже Спецкор на 2+2!

Новости

Все новости
18072022
Спецкор
Сейчас в Украине работают организации, где можно сдать экзамен по знанию украинского языка…
24022022
Спецкор
Сколько нужно средств на такой альтернативный вид обогрева…
24022022
Спецкор
Главное правило – не паниковать, ведь именно на это наши враги и рассчитывают...
23022022
Спецкор
В столице изданы брошюры для жителей с пошаговым планом действий...
23022022
Спецкор
Во время спецвыпуска журналисты будут сообщать наиболее актуальную хронику событий...
22022022
Спецкор
Ранее захватчики создавала провокации исключительно на катерах и кораблях ФСБ…
Смотреть больше