"Секретні матеріали" розкажуть про будівництво "під дахом" віце-прем'єра

Секретные материалы 

Анонс випуску неділі 23 серпня.

Будівництво "під дахом" віце-прем'єра. Чому жоден з перевіряючих органів не помічає грубих порушень на будівництві, яке розгорнулося на Бусовій горі у Києві? Можливо, відповідь у тому, що, з чуток, ця стройка перебуває під патронатом віце-прем'єра з питань інфраструктури.

Контрабанда в Сумах. Який зв'язок між затриманим на Закарпатті вагоном контрабандних сигарет і сумськими фірмами, які нібито підконтрольні народному депутату Ігорю Молотку?

Смертельний наїзд. Нещодавно в Слов'янську міліціонер збив на смерть цілу родину. Винуватця ДТП затримали і тримають в Артемівському СІЗО. Виявилося, що тато цього міліціонера теж міліціонер, колишній начальник райвідділу в Горлівці. Ходять чутки, що зараз тато спішно продає свій елітний автопарк і будинок на пляжі в Генічеську, щоб витягнути сина. Наскільки правдиві ці чутки, і яка перспектива винуватця смертельного ДТП понести заслужене покарання, розбиралися журналісти "Секретних матеріалів".

Інвестиції по-українськи. Хто і якими засобами намагається відібрати бізнес у закордонного інвестора, якому належить один з найвідоміших і найуспішніших торгово-розважальних комплексів столиці. Чому "наїзд" і "віджимання", як і раніше, залишаються відмінними рисами бізнесу по-українськи?

Про все це - у підсумковому випуску програми "Секретні матеріали" з Кароліною Ашіон цієї неділі о 13:00.

Новости

Все новости
«За паребриком» исчезла еще одна соцсеть…
Бывшие регионалы уже выпили достаточно украинской крови…
Хирург оперирует под постоянным артиллерийским огнем…
Смотреть больше