Дивіться "Секретні матеріали" цієї неділі о 13:00 на "2+2"

Секретные материалы 

Мобілізація та спроби ухилення від призову, скандальні судді, депутати-наркомани, вбивство Нємцова, кремлівський переворот та доля Стрєлкова - про все це у ПРЕМ'ЄРНОМУ випуску "Секретних матеріалів" з Кароліною Ашіон на телеканалі "2+2".

Як насправді проходить чергова хвиля мобілізації? Чи багато ухильників і які сьогодні практикуються способи уникнути призову? Що змінилося в роботі військкоматів за минулий рік та про що мовчать представники Міністерства оборони?

Віктор Кицюк, Сергій Вовк, Оксана Царевич - імена одіозних служителів Феміди з Печерського районного суду міста Києва сьогодні на слуху у всіх. Їх усунули з посади, Верховна Рада дала добро на зняття з них імунітету. Але які перспективи того, що судді таки понесуть заслужене покарання, опиниться хоч хто-небудь з них за гратами або хоча б буде позбавлений судових привілеїв? Чи справді ці гучні справи - початок судової реформи і спроба припинити судове беззаконня або ж це просто одиничний випадок на злобу дня? Адже в справі не менш скандального макарівського судді Владислава Оберемка істотних зрушень поки не спостерігається…

Всі ми бачили "дивну" поведінку у Верховній Раді Дмитра Добкіна, народного депутата і за сумісництвом молодшого брата Михайла Добкіна. Чи справді окремі депутати ходять на засідання Верховної Ради під кайфом, і взагалі, чи багато серед народних обранців тих, хто зловживає наркотиками, - такими питаннями задаються журналісти недільного випуску "Секретних матеріалів".

Новости

Все новости
«За паребриком» исчезла еще одна соцсеть…
Бывшие регионалы уже выпили достаточно украинской крови…
Хирург оперирует под постоянным артиллерийским огнем…
Смотреть больше