Валентина Шевченко: "Аманда Нуньєс наче божевільна, яка не може контролювати свої емоції"

Боєць жіночого легшого дивізіону UFC Валентина Шевченко поставила під сумнів шанси на перемогу чемпіонки під час їхньої майбутньої зустрічі на UFC 213.

Після перемоги над Джуліанною Пенья у січні цього року, Валентина Шевченко заробила свій шанс на бій за чемпіонський титул у жіночій легшій вазі із Амандою Нуньєс. Сутички між суперницями почались одразу під час першої ж офіційної прес-конференції, коли Нуньєс вдарила Валентину Шевченко.

"Я думаю, що її нерви знаходяться у стані вибуху, – прокоментувала Шевченко, пригадуючи випадок для Вloodyelbow. – Вона поводилась наче божевільна, яка не може себе контролювати".

Поєдинок Нуньєс – Шевченко має стати головним під час турніру UFC 213, який відбудеться 8 липня (9 липня за київським часом) на арені "T-Mobile" у Лас-Вегасі, штат Невада. На велику кількість запитань щодо поведінки Нуньєс Валентина Шевченко заявила, що не у її звичках багато казати про своїх суперників. "Найголовніше для мене – виграти бій. Для мене вчинки важливіше за слова", – каже спортсменка.

Вперше Шевченко та Нуньєс зустрілися під час UFC 196 у березні 2016 року. Того разу Нуньєс перемогла після тривалого дуже близького бою рішенням суддів. Ця перемога наблизила Нуньєс до чемпіонського поєдинку проти Міші Тейт. У якості андердога, Нуньєс виснажила суперницю вже у першому раунді. Після здобуття чемпіонського поясу Аманда Нуньєс виступила проти Ронди Роузі, яка була чемпіонкою дивізіону протягом кількох років, доки не зазнала поразки у бою з Холлі Холм.

Фаворитом зустрічі була саме Ронда, яка тривалий час вважалась найнебезпечнішою жінкою світу, але Аманда стала домінувати та вже через 48 секунд після початку бою рефері зупинили його, і Нуньєс захистила титул чемпіонки.

"Для мене це стало несподіванкою, – поділилась Валентина Шевченко. – У Ронди гарні удари, але вона повинна працювати на відстані. Аманда побачила цю перевагу, і ми побачили результат".

Проаналізувавши поєдинок Нуньєс та Роузі, а також їхній попередній бій, Шевченко налаштована на перемогу: "Я не бачу інших результатів для себе, окрім перемоги. Я багато тренуюсь та зосереджена на сто відсотків, щоб взяти титул".

Вже за два тижні фанати змішаних єдиноборств побачать, чи зможе Валентина Шевченко стати наступною чемпіонкою у легшій вазі. ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦІЮ UFC 213 дивіться 9 липня на каналі 2+2 або онлайн.