Новий лот благодійного аукціону – сертифікат на майстер-клас від Ігоря Циганика

На благодійному аукціоні проекту "Здійсни мрію" зібрано близько 250 000 грн. А новий лот цього тижня – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування від ведучого програми Профутбол на 2+2 Ігоря Циганика.

У неділю в прямому ефірі програми Профутбол Олександра Лобода оголосила результати розіграшу чергового лота доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран. Протягом двох місяців аукціону Олександрі вдалося зібрати понад 230 000 грн.

Футболка українського футболіста, захисника клубу "Дармштадт 98" Артема Федецького з автографом гравця, принесла 11 100 гривень.

Ігор Циганик презентував новий лот аукціону 

Телеведуча також презентувала під час недільного ефіру новий лот – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування та телевізійної майстерності від Ігоря Циганика. Торги проходять на сайті aukro.ua та на сторінці Профутбол у мережі Facebook. 

Новий лот благодійного аукціону – сертифікат на майстер-клас від Ігоря Циганика 

Ігор Циганик – український спортивний журналіст та коментатор, ведучий програми Профутбол на каналі "2+2". Починав свою кар'єру з львівського телебачення. Був кореспондентом газети "Експрес". Починаючи з 2002 року працював на кількох центральних телеканалах кореспондентом та ведучим спортивних програм "Спорт", "Наш футбол" та "Відверто про Футбол". З 2011 року – ведучий програми Профутбол. Коментував футбольні матчі на Євро-2004, Чемпіонаті світу 2006, Євро-2008, ігри збірної України, а також Ліги Чемпіонів та Кубку УЕФА.

Юрко Штрикал разом із ведучою програми Профутбол Олександрою Лободою 

"Наш доброчинний аукціон на підтримку грандіозного проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча Лідія Таран, триває! Цього разу у нас незвичайний лот – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування та телевізійної майстерності від Ігоря Циганика. У Ігоря за плечима колосальний досвід коментатора і ведучого, яким він з радістю поділиться з переможцем лоту. Закликаю кожного небайдужого українця долучитися до футбольно-благодійного аукціону!" - каже Олександра Лобода.

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Юрко Штрикал в гостях у Динамо 

Юрко уже зустрівся з футболістами ФК Динамо та побував на їхньому тренуванні на базі в Конча-Заспі біля Києва. Хоча хлопчик не міг сказати про свої враження, очі видавали його радість! Він відчув себе одним з гравців команди, поганявши м'яч з Андрієм Ярмоленком, Артемом Громовим, Сергієм Сидорчуком, Миколою Морозюком та Євгеном Макаренком в іменній футболці, котру йому особисто вручив Олександр Шовковський, і навіть забив кілька голів. Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Юрко Штрикал – маленький вболівальник 

Кожен наступний лот Олександра Лобода презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лота становить 1000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Робіть свої ставки за яскравий лот від Ігоря Циганика та дивіться результати розіграшу цього лоту вже в неділю, 25 вересня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2.