"Люстратор 7.62" виведе на чисту воду вірних слуг колишнього президента

Люстратор 7.62. Проклятие системы

Анонс випуску неділі 12 липня.

Клан Вілкулів знову повертається до влади. Вірні слуги колишнього президента отримали шанс відновити панівний вплив. Їхні методи та звички не змінилися: загрози приватним підприємцям,  засудження невинних, сфабриковані кримінальні справи, грабунок бюджету. Нові деталі того, як Вілкули нищать країну, схопивши кермо влади.

Призив до неволі. Як проходить чергова мобілізація? Чому в деяких військкоматах змушені фабрикувати особисті справи призовників та їхні медичні картки? Чи має право поліція забирати студентів просто із гуртожитків і примусово доставляти у військкомат? Ексклюзивне інтерв'ю "Люстратора" з призовниками, їхніми батьками та військкомом Одеського гарнізону.

Податок на розкіш. Невже наші депутати насправді вирішили накладати податок на багатих? Чиї автомобілі потраплять під дію нового закону? Хто насправді буде платити, так званий, "податок на розкіш"? Чи не стосуватиметься він у дійсності звичайних громадян?

Відповіді на ці та інші питання дивіться у підсумковому випуску "Люстратор 7.62" у неділю об 11:00.

Новости

Все новости
Найкращим журналістським розслідуванням визнано матеріал журналіста програми "Люстратор 7.62" Володимира Тимофійчука - "Винний без вини?! Як судять неповнолітніх".
Чи вдасться екс-чиновнику, розкрадачу держскарбниці Олегу Бачуну відбілити свою репутацію і дібратися до вищих щаблів влади, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Поліцейські пристрасті на Буковині та приголомшлива безкарність патрульних –  у Люстраторі. Прокляття системи на 2+2.
Чому в Україні росте злочинність та як до цього причетний Кремль, з'ясував Люстратор на 2+2.
Що намагаються приховати копи, котрі стали учасниками жахливої аварії, та хто винен у смерті 21-річного хлопця, з'ясував Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Скільки отримують судді, котрі не виконують своїх обов'язків, і хто вкрав у громадян право на правосуддя – у програмі Люстратор. Прокляття системи на 2+2 . 
Як Україна опинились під прицілом російських спецслужб та чого коштуватиме громадянам пропаганда агресора, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Де в Україні без суду та слідства правоохоронці запроторюють невинних до в'язниці та як у новій поліцї працюють цілі "родинні підряди", з'ясовував  Люстратор. Прокляття системи на 2+2.  
Смотреть больше