"Хоробрі серця" розкажуть про міліцію, яка була і залишилася з народом

Хоробрі серця

Одного разу вони дали присягу Україні, і залишилися вірними їй до кінця. Про мужність і людей, які не зрадили своїм цінностям і своїй країні – сьогодні у "Хоробрих серцях".

Відгодовані генерали-корупціонери, хабарники даішники, беркутівці, які б'ють студентів... Так, все це українська міліція. Це з одного боку.

З іншого - люди, які свого часу поклялися собі - за всяку ціну захищати суспільство від покидьків. Вони чесно виконували свій обов'язок. Вони не змінили своєї клятви і тоді, коли боротися з мерзотниками довелося вже не в мирних українських містах і селах, а на справжній війні. Це та міліція, яка залишилася зі своїм народом. Про таких героїв-міліціонерів дивіться у випуску "Хоробрі серця" сьогодні о 20:20 на 2+2.

Серед гостей студії буде новопризначений начальник київської поліції, офіцер, який боронив Горлівку у 2014 році - Андрій Крищенко.

Новости

Все новости
Хтось йде на війну через патріотизм, когось туди може привести навіть кохання. Але причини – не головне. Головним є те, що безперестанна праця цих людей врятувала на фронті не одне життя. 
Без зброї у руках, проте незамінні у армії, вони, не покладаючи рук, віддаючи усі сили, рятують кожного дня десятки життів. Вони – медики, професійні або ж волонтери-добровольці. Вони – герої. 
У новому випуску "Хоробрі сердця" знайомлять з історіями героїв України – прикордонників, які під час війни стали живим щитом для обстрілів сепаратистів. 
Що таке танк і як їм користуватись добре знають герої сучасної війни, які твердою бронею стоять на захисті нашого спокою – танкісти. "Хоробрі серця", взявши камеру, вирушили в зону АТО – Волноваху – аби на власні очі побачити цих бравих хлопців.
На каналі 2+2 випуск програми "Хоробрі серця", присвячений українським танкістам.
У неділю, 22.05.2016, телеканал 2+2 покаже випуск Хоробрі серця, присвячений захисникам Савур-Могили.
Футбольні ультрас асоціювалися ще два роки тому лише з бійками, хуліганством і провокаціями. Але все змінилось восени 2013 – тоді ці учорашні футбольні бешкетники вийшли на українські Майдани на захист мирних людей, на захист своєї країни.
Одного разу вони дали присягу Україні, і залишилися вірними їй до кінця. Про мужність і людей, які не зрадили своїм цінностям і своїй країні – сьогодні у "Хоробрих серцях".
Смотреть больше