Дівчата у купальниках ходою пройшли вулицями Львова

ДЖЕДАИ

На вулиці красуні вийшли в одних лише червоних купальниках, а в руках несли прапорці більшості країн світу. У такий спосіб панянки намагалися привернути увагу до міжнародного конкурсу краси Міс Сексі, який стартував в Україні.

Вони виходять із розкішного білого лімузину і одразу ж потрапляють не лише під спекотне полудневе сонце, але й під об’єктиви фото та відеокамер. На ходу красунь у центрі Львова із нетерпінням чекали не тільки журналісти, але й місцеві та гості міста.

Спершу красуні крокують пішохідною зоною, згодом зупиняються, аби зробити кілька фото перед оперним театром, а вже звідти виходять на центральний проспект. І йдуть просто поміж автомобілів. Рух у місті зупиняється вмить. На таку реакцію людей, зізнаються дівчата, вони і сподівались.

Взагалі люблю якісь епатажні речі. Не було раніше можливості пройтися містом у купальнику. На це дуже реагують водії, це для них дуже підіймає настрій.

Марина Поплавська, учасниця акції

Парад у купальниках у Львові дав старт міжнародному конкурсу краси Міс сексі. Він проходитиме в інтернеті, а переможницю визначатимуть онлайн-голосуванням. До участі у конкурсі організатори запрошують дівчат з усіх країн та континентів.

Більше цікавого дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Новости

Все новости
29082024
ДЖЕДАИ
Этот кабриолет был изготовлен в ограниченном количестве – всего три экземпляра…
26082024
ДЖЕДАИ
Простые правила для безопасного вождения.
23082024
ДЖЕДАИ
Это простой бланк, где участники аварии самостоятельно заполняют данные…
Смотреть больше