Як грішать народні депутати?

Бандерлоги

Не вкради мало, не сиди у в’язниці довго, не давай свідчення проти шефа свого – це непорушні заповіді вітчизняного депутата. Бандерлоги наслали на Верховну Раду найгіршу кару, аби перевірити, де вже встигли нагрішити народні обранці.

Народні депутати щодня працюють над своїм іміджем, складається враження, що вони майже святі. Але Бандерлоги знають, що це не так. В яких гріхах зізнаються нардепи Бандерлогу Вовочці?

Пан Антон Яценко нічого від Вовочки не приховував і сказав, що усі люди грішні і це очевидно. Олег Купрієнко довго думав над питанням «Чи крали ви коли-небудь?», та все ж таки вирішив зізнатися, що крав… іграшки у дитинстві. Олександр Вілкул запропонував Вовочці гнати біса і вважає, що день починати потрібно з молитви! Андрій Река поклавши руку на Біблію щиро зізнався, що ніколи не вживав наркотиків. А Олексій Гончаренко ніколи не засмагав голяка. А от пані Олена Сотник відмовилася брати участь у сповіданні. Олександр Кірх зізнався, що надто емоційно на все реагує і може нахамити.

Читайте також: Як змусити чиновника жити на прожитковий мінімум?

Хто з депутатів не крав, бо не було такої нагоди? Дивіться у Бандерлогах на 2+2.

Новости

Все новости
"Юлін з’їзд", або як на з’їзді партії "Батьківщина" Ботан вбив політичне майбутнє Юлії Тимошенко.
"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.
Помните историю о том, как киевская власть открыла школу за 200 млн гривен с грибком и плесенью на стенах?
Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".
Західний світ трясе від секс-скандалів за участі відомих зірок та політиків. В Україні теж були такі скандали. Хто домагався українських депутатів та депутаток?
Жителів Бородянки неочікувано змусили купувати проїзний на ліфт. Як люди сприйняли таке ноу-хау – дивіться у новому сюжеті програми "Бандерлоги".
Бандерлоги завітали до депутатів у Верховну Раду, щоб перевірити їхню грамотність. Як депутати писали диктант – дивіться просто зараз.
Бандерлоги помітили особливий зв'язок між Арсенієм Яценюком та Володимиром Гройсманом. Дивіться неймовірну історію кохання між двома українськими прем'єрами.
Смотреть больше