Дивись детективний серіал «Звонар» раніше за телебачення

Звонар

1+1 video відкриває продаж Раннього доступу до показу прем’єрного серіалу на Телеканалі 2+2 «Звонар».

Хочете дивитися новинку раніше за ТБ? Не хочете чекати на вихід нових серій в телеефірі? Вигідна пропозиція для поціновувачів детективних серіалів! Сайт 1+1 video презентує Ранній доступ до прем’єрного серіалу Телеканалу 2+2 «Звонар».

Ранній доступ можна придбати на сайті 1+1 video та у мобільному додатку у найкращій якості. Просто і зручно: створюєте один профіль і дивитеся улюблені серіали на телефоні, або на комп’ютері.

Придбати Ранній доступ ви зможете вже з 1 квітня! Вартість перегляду нових серій раніше, ніж вони вийдуть в телеефірі, складає 49 грн.

Що таке Ранній доступ?

Це ексклюзивна можливість дивитися улюблені серіали та передачі раніше, ніж вони з’являться на ТБ. Щопонеділка ви будете отримувати по 4 нові серії.

Як можна отримати Ранній доступ?

Перейдіть до проекту «Звонар» у мобільному додатку 1+1 video або на сайті. Натисніть кнопку "Ранній доступ" і сплатіть будь-яким зручним способом. Насолоджуйтеся новими серіями щопонеділка.

Важливо!

Серії з’являтимуться щопонеділка о 10:00.

Нагадаємо

«Звонар» – це 24-серійна гостросюжетна детективна історія, головний герой якої – самовпевнений, авантюрний, часом нахабний оперативник Антон Звонцов. Ніхто краще за Звонцова не зможе розговорити заляканого свідка, знайти компромат на відомого бізнесмена, важливі докази, або вести переговори з озброєними нападниками банку – винахідливий Звонар не втрачає самоконтролю та впевненості навіть у кризових ситуаціях.

У головних ролях: Артем Алексєєв, Анастасія Чепелюк, Сергій Калантай, Олексій Смолка, Олексій Нагрудний, Олександр Зиневич та інші.

Новини

Всі новини
29032019
Звонар
1+1 video відкриває продаж Раннього доступу до показу прем’єрного серіалу на Телеканалі 2+2 «Звонар».
21032019
Звонар
Вже 1 квітня о 20:30 на телеканалі 2+2 відбудеться детективна прем’єра серіалу «Звонар». В одному з епізодів ключову роль – злочинця та нахабного ділка – зіграє ведучий проекту «Загублений світ» Валерій Сараула.
15032019
Звонар
Актриса нового серіалу «Звонар», що вийде в ефір на телеканалі 2+2 1 квітня, провела новорічні канікули в Мексиці. В інтерв’ю виданню Телегід, вона зізналася: ця країна – любов на все життя.
12032019
Звонар
На сторінці спецпроекту зібрані ексклюзивні матеріали про серіал «Звонар», прем’єра якого відбудеться 1 квітня о 20:30 на телеканалі 2+2.
08032019
Звонар
Актор нового серіалу «Звонар» на телеканалі 2+2 розповів про свої стосунки з жінками, зйомки та відпочинок.