Знищує росіян за допомогою музики: бас-гітарист вимірює час ворожих снарядів за допомогою маршу

Загублений світ

Андрій Кохан, один з найкращих бас-гітаристів України, став на захист Батьківщини …

Українські захисники демонструють, що розум та знання можуть бути не менш важливими на війні, ніж сила і зброя. Розум та інтелект – це основа української обороноздатності.  У війні з ворогом на передовій знаходяться люди з різних сфер. В окопах воюють професори, кандидати наук, викладачі, успішні бізнесмени та айтівці. Серед них – Андрій Кохан, один з найкращих басових гітаристів України.

«Це мій побратим. До речі, Андрій досліджує стародавні пісні закарпатського фольклору і виконує їх для бійців на передовій. Але його музичний талант став в нагоді саме на полі бою», – розповів телеведучий Геннадій Попенко.

Андрій використовує музичний марш, щоб вимірювати час між виходами і прильотами ворожих снарядів.

«Річ в тім, що марш має 120 ударів на хвилину і поділивши кількість маршових ударів навпіл, Андрій може дізнатися скільки секунд летів снаряд. Ці дані допомагають йому визначити відстань до ворожої артилерії та знищити її», – каже Геннадій Попенко.

Ще один приклад інтелектуальної боротьби на передовій – Федор Шандора із Закарпаття, якого всі знають як «професора з окопу». Попри участь у боях, він не пропустив жодного заняття зі студентами.

Більше подробиць про це дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Травматичні події можуть повністю зруйнувати наш світогляд…
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Дивитись більше