Знаходили лише рештки без голови: хто краде та вбиває людей у Долині Безголових

Загублений світ

Моторошне місце мало стати справжнім раєм для шукачів золота...

Не всі аномалії люди можуть пояснити до сьогоднішнього дня. Наприклад, у мексиканській пустелі безслідно зникають ракети NASA, а в канадській Долині Безголових – люди.

Перше дивне зникнення зафіксували у долині річки Саут-Наханні у 1898 році: безслідно пропали шестеро золотошукачів. Згодом тут не дорахувалися ще трьох – братів Маклеодів та Роберта Віра. За кілька років мисливці знайшли дев’ять зотлілих скелетів шукачів скарбів. Але їхні голови зникли.

Список убитих поповнювався старателями, мисливцями, а згодом дослідниками аномалій. За версією поліції моторошні вбивства були справою рук банди, натомість індіанці були впевнені: людей обезголовлює сасквоч – гігантська снігова людина.

На пошуки розгадки Долини Безголових у 1978 році вирушила експедиція дослідника паранормальних явищ Генка Мортімера. Перші дві доби спостережень нічого не дали – долина ніби вимерла. На третій день спустився щільний туман і зв'язок із групою перервався. Що сталося з Мортімером та його командою – дивись у сюжеті «Загубленого світу» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше