Життя людей на Місяці: яким воно буде, якщо колонізувати супутник Землі

Загублений світ

Ресурси Землі на межі, а з космосу чатує постійна загроза…

Ми вже розповідали, що на Землі у терміновому порядку почали розробляти план евакуації землян. А все через те, що на нашу планету чатує цілком реальна загроза з космосу. І якщо з тим, як людство буде рятуватися науковці більш-менш розібрались, то де ми будемо шукати нову домівку, ще не визначилися. Варіантів є декілька і серед них розглядають колонізацію Місяця – супутника Землі.

«Там удвічі менша сила тяжіння і зовсім немає атмосфери. Фактично виходить, що рівень радіації за межами магнітосфери настільки небезпечний, що навіть не можна зробити вікно аби через нього дивитися. Тому на населених базах Місяця потрібно створювати таке місце, куди зможе прийти космонавт аби подивитися на світ довкола і щоб це справді було для нього безпечно», - каже кандидат технічних наук Володимир Ігрицький.

Якщо це дійсно так, то чому Місяць – одна з найвигідніших для людства планет для переселення? Як науковці розглядають вирішення проблеми з атмосферою та тяжінням на Місяці? І які ще неймовірні плани будують? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше