Землі лише 15 000 років, а Ной, окрім тварин, врятував і кілька видів динозаврів: яка справжня історія нашої планети?

Загублений світ

Навіть закоренілі атеїсти почнуть вірити у Бога…

Людство постійно лякають кінцем світу. Офіційна наука не заперечує, що наша планета не безсмертна. Проте, аби сказати скільки ще існуватиме Земля і життя на ній, ми маємо зрозуміти, коли насправді почалася її історія. Згідно офіційної версії вчених, Землі 4,5 млрд. років, але деякі науковці та дослідники наполягають, що планеті лише 15 000 років і наводять вагомі аргументи.

2016 року у американському штаті Кентуккі відкрили грандіозний тематичний парк «Зустріч із ковчегом». Центральний елемент музею – величезний Ноїв ковчег, побудований за біблійськими описами. Його площа – 1.5 футбольних поля, а висота – з 9-поверхову будівлю.

Витрати на покупку землі, будівництво і наповнення експозиції музею склали близько 100 мільйонів доларів. Цей музей будувався з освітньою метою – розповісти людям справжню історію Землі. Так відвідувачі музею дізнаються, що Ной, окрім інших видів тварин, врятував і кілька видів … динозаврів. Бо ті, мовляв, існували разом із людьми.

Дійсно, творці парку перевертають увагу про все, що ми вчили у школі. Але саме такою і є їхня мета. Автор проєкту Кен Хем – відомий креаціоніст, людина, яка активно просуває теорію, що Землю створив Бог.

Тож коли насправді чекати кінця світу, і чому навіть закоренілі атеїсти починають вірити у Бога? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше