Здатні знищувати бронетехніку, катери та літаки: Великобританія продемонструвала нові супер-дрони

Загублений світ

Військові пілоти можуть залишитися без роботи …

Найсильніші армії світу активно озброюються безпілотниками. Вони воюватимуть у небі, на землі, на воді, під водою та глибоко у ворожому тилу. Технологі БПЛА вдосконалюються з кожним днем. Сьогодні дрони вже опановують штучний інтелект, об'єднуються у рої та виконують надскладні бойові завдання.

Наприклад, новий британський супердрон невдовзі залишить без роботи військових пілотів, які керують ударними гелікоптерами. Безпілотник озброїли високоточними ракетами, що здатні знищувати бронетехніку, військові катери, літаки та гвинтокрили. Тайвань уже замовив одразу 160 таких дронів для захисту від нападу Китаю.

«Майбутнє дійсно за роботизованою технікою, - каже доктор економічних наук Андій Длигач – Будуть розвиватися дрони які працюють на дуже далекі відстані».

Сьогодні дрони щодня рятують життя і українських захисників. Вони замінили солдатів на полі бою та навіть навчилися самостійно вистежувати ворожі цілі. А за словами полковник ДПСУ Сергія Осачука, «армія дронів – не щось далеке і фантастичне, а наша реальність сьогодні».

Більше про цікаві військові новинки дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше