Закопаний скарб у $600 млн: колумбійський фермер випадково знайшов столітрову бочку, набиту готівкою

Загублений світ

Неймовірно, але такі коштовні знахідки для Колумбії не дивина…

Звичайний колумбійський фермер Хосе Картолос одного ранку під час обробки своєї землі знайшов у ній закопану столітрову бочку. Яким було його здивування, коли, відкривши її, чоловік побачив там купу готівки. Життя звичайного робітника за хвилину перевернулося з ніг на голову, адже у своїх руках він тримав $600 млн.

Неймовірно, але такі коштовні знахідки для Колумбії не дивина і випадково відкопати справжнє багатство може хто завгодно і де завгодно, адже саме тут жив «король кокаїну» - наркобарон Пабло Ескобар. За приблизними оцінками його статки складали майже $50 млрд, але Ескобар банкам не довіряв.

«Він був одним із таких людей, які ховали усе цінне під землею: готівку, золото, діаманти, зброю. У нього було стільки грошей, що він просто не знав, куди їх подіти», - розповів колишній агент Управління по боротьбі з наркотиками Кріс Фейсл.

А от фермер Хосе Картолос, знайшовши свій скарб, вже спланував своє нове майбутнє. Чоловік мріяв найняти робітників на поля, придбати нову машину, будинок дітям та поїхати відпочити кудись з дружиною. Проте, усі його плани так і залишилися у мріях. Як колумбійський фермер, знайшовши скарб, залишився бідним – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше