«Загублений світ» розкаже, як Україна стане туристичною меккою майбутнього

Загублений світ

Та як за допомогою віртуальної та доповненої реальності можна створити унікальні екскурсійні тури…

17 червня о 17:00 на телеканалі 2+2 вийде новий випуск інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ. Україна - туристична мекка майбутнього» про світові туристичні тренди та про те, чим і як Україна зможе привабити міжнародних туристів.

Loading...

У світі дедалі популярнішим стає так званий «темний туризм» - подорожі в місця, які так чи інакше пов’язані зі смертю, стражданнями чи трагедіями. Прогнозують, що до 2030 року ринок такого туризму може сягнути 45 мільярдів доларів.

Якщо раніше головною локацією такого туризму в Україні був Чорнобиль, то від початку російського вторгнення мандрівники прагнуть відвідати місця жорстоких боїв, зруйновані Ірпінь та Бучу, понівечений Харків та прифронтові міста, щоб на власні очі побачити та розказати світові в деталях, що насправді змушені переживати українці.

Автор і ведучий програми Максим Сухенко розкаже, які місця світових битв приваблюють туристів, і, як цей досвід може використати Україна в майбутньому.

А також про те, як за допомогою віртуальної та доповненої реальності можна створити унікальні екскурсійні тури на зразок туру про відродження Риму.

Крім того, у цьому випуску глядачі побачать найдавніше судно з усіх знайдених на дні Чорного моря. Морські глибини таять в собі багато загадок і таємниць. Серед артефактів: відомий крейсер «Москва», великий десантний корабель «Цезар Куніков» та десятки інших російських кораблів, потоплених воїнами ЗСУ.

Детальніше про тренди, які вже формують майбутнє України, і про те, як ми можемо ними скористатися – в інформаційно-пізнавальному проєкті «Загублений світ. Україна - туристична мекка майбутнього» 17 червня на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Апокрифи розповідають про те, що Ісус Христос був звичайною людиною…
Дивитись більше