«Загублений світ» розкаже шокуючі історії українців, які дивом врятувалися з окупації

Загублений світ

Свіжий випуск дивися у понеділок, 21 листопада, о 17:00, на каналі 2+2…

У новому випуску програми «Загублений світ» почуємо про українців, які пройшли жахи окупації та подолали кілометри під обстрілами ворожих кулеметів, щоб вибратися з російського полону.

У перші дні війни мільйони українців опинилися в оточенні російських військ. І навіть попри тиск, погрози та нелюдські умови, які влаштовують окупанти на тимчасово захоплених землях України, наші хоробрі та відважні співвітчизники продовжують боротися за своє життя. Щоб врятуватися, їм доводиться залишати рідні домівки, йти голіруч проти озброєних загарбників і проходити пекельні випробування на шляху до свободи.

Кому вдалося втекти із заблокованого Маріуполя крижаним морем, як мешканець Ірпеня подолав 100 кілометрів з двома коровами під обстрілами росіян, що допомагає оговтатися тим, хто вирвався з окупації, та як склалася доля українського Хатіко з Макарова – розповість ведучий проєкту Максим Сухенко.

Також глядачі 2+2 почують історії тих, хто ціною власного життя та здоров’я допомагає українцям евакуюватися з окупованих територій, та місяцями живе у дорозі заради порятунку інших.

Новий сезон проєкту «Загублений світ» щопонеділка, о 17:00, на телеканалі 2+2.

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...
Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…
Дивитись більше