«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

Загублений світ

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

29 липня о 17:00 на телеканалі 2+2 вийде новий випуск інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ. Мисливці за торнадо» про мисливців за ураганами, навіщо вони це роблять і чого українці можуть навчитись у тих, хто живе поруч з епіцентрами стихій.

Loading...

Автор і ведучий програми Максим Сухенко розповість, звідки приходять найнебезпечніші на Землі вітри та чому тисячі відчайдухів на них полюють, ризикуючи життям. Глядачі побачать ексклюзивну історію про українського пілота Юрія Яковлева, який на легкомоторному літаку власної розробки "Аеропракт" підкорив небесний вихор та встановив світовий рекорд.

Також у випуску - неймовірні історії від експертів з ліквідації наслідків природних катастроф, для яких порятунок інших – не лише робота, а й покликання.

Через глобальне потепління географія руйнівних торнадо розширюється. Вони стають дедалі потужнішими й захоплюють нові території, в тому числі в Україні. Більше про кліматичні зміни та прогнози науковців та про те, як урагани, не лише руйнують, а й рятують планету - дивіться в інформаційно-пізнавальному проєкті «Загублений світ. Мисливці за торнадо» 29 липня на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше