Загадкові смерті людей на Дніпропетровщині: наслідки радіації чи прокляття відьом?

Загублений світ

На тому світі опинилося вже двісті чоловік з одного села…

До редакції проєкту «Загублений світ» надійшов лист-відчаю, у якому мешканці села на Дніпропетровщині благали знімальну групу приїхати та розібратися, чому у них загадко помирають люди. У це важко повірити, але за останні три роки у селищі один за одним, без причин померло вже 200 чоловік! Це аж надто підозріла статистика як для маленького населеного пункту.

«Ситуація у селі вже настілки погана, що навіть перед приїздом знімальної групи в нас знову померла людина», - розповіла місцева мешканка Галина Козлова.

Просто неймовірно, але що стало причиною такої пошесті? Всі, хто міг покинути село «мертвих» вже виїхав звідти. А ті, хто залишився, з острахом чекають настання кожного ранку, бо невідомо, кого смерть забере наступним.

«Розумієте страшно за своє життя і життя близьких. А раптом наступними будемо ми?» - з острахом розповів ще один мешканець села.

Розібратися у том жахітті, що відбувається, на Дніпропетровщину разом із знімальною групою проєкту «Загублений світ» поїхав кваліфікований експерт, дослідник паранормальних явищ, вірменський екстрасенс Сурен Джулакян. Так що ж вбиває людей в маленькому селищі - наслідки радіації чи прокляття відьом? Які жахливі таємниці мешканців вдалося дізнатися? Та чи можливо зупинити нескінченну низку людських смертей? Про це дивись просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше