Яку небезпеку приховують радянські панельки

Загублений світ

Партійна влада намагалась програмувати громадян завдяки чітко спланованим забудовам...

Спальні райони кожного радянського міста були забудовані однаковими сірими панельними будинками. В такому недолугому плануванні був чіткий задум конспірологів, адже за допомогою так званої «типової архітектури» влада програмувала людей на шаблонну поведінку та перетворювала їх на бездумну біомасу.

У 1928 році на місці московської церкви Миколи Чудотворця зводять будинок Центросоюзу – одну з перших будівель монументальної радянської архітектури. За чутками, її автор, француз Ле Корбюзьє, входив до масонської ложі «Мистецтво і праця», членами якої були Ленін, Свердлов, Зинов’єв, Каменєв та інші впливові більшовики.

За дорученням комуністів архітектор-масон створює секретний проєкт так званих «конвеєрних споруд» – типових житлових панельних будинків, до яких впродовж дванадцяти років буде переселено третину населення СРСР. Ле Корбюзьє називав це житло «машиною для перепрограмування свідомості», адже громадяни, які мешкали в однотипних квартирах із примітивним плануванням втрачали здатність до критичного мислення і легше піддавалися програмуванню.

Завдяки яким спорудам люди отримують владу і що приховують масонські будівлі по всьому світу – дивіться у відео проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивіться також:

Двійники на малюнках: звідки голлівудські зірки взялися на старовинних шедеврах

Загадкові кола на дні океану: вчені встановили їх походження

Зброя майбутнього: яке творіння людини страшніше за атомну бомбу

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Дивитись більше