Як воно – бути жінкою-командиром взводу розвідки: «Загублений світ» розкаже історії про героїчні вчинки українок під час війни

Загублений світ

Дивіться свіжий випуск 14 листопада о 17:00 на каналі 2+2…

У новому випуску «Загубленого світу» глядачі почують дивовижні історії українських жінок, які на передовій та в тилу затято борються проти російських загарбників.  

Понад 40 тисяч жінок проходять службу в ЗСУ. Ще більше – проявляють неабияку сміливість і відчайдушність, допомагаючи нашим воїнам на фронті, рятуючи життя, піклуючись про свої родини під постійними обстрілами й вибухами. Саме про таких українок та їхню неймовірну стійкість в умовах війни у новому випуску розповість ведучий програми «Загублений світ» Максим Сухенко. 

Як воно – бути жінкою-командиром взводу розвідки? Як титулована спортсменка і найсильніша українка Ганна Васюк ловила диверсантів у Харкові? Чому режисерка вирішила піти на фронт? Як українські волонтерки рятували мешканців Ірпеня із пекла окупації під прицілами російських кулеметів? Дізнайтеся імена українських жінок, які ризикують власним життям і роблять неможливе заради нашої перемоги. 

Дивіться новий сезон «Загубленого світу» щопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2.

Loading...

Читайте також:

Французька Полінезія асоціюється з ідилічними картинками: білосніжний пісок, пальми, що схиляються над бірюзовою водою, і повний спокій. Але …
28122025
Світ стоїть на порозі одного з найбільш енергетично потужних періодів десятиліття. Після року Змії, який зазвичай спонукає до роздумів та стратегічного планування, 2026-й вривається з динамікою, що не терпить зволікань.
Козаки не тільки били ворогів і захищали рідну землю, а й вміли влаштувати банкет, який міг позмагатися з королівськими прийомами...
Коли ми дивимося на сучасні Збройні Сили України, ми бачимо потужну машину. Але був час, коли все трималося на куртках-камуфляжах, будівельних касках і неймовірній внутрішній силі. 
27122025
Новий рік 2026 за східним календарем — це рік Червоного Вогняного Коня. Для українців цей період залишається часом незламності, тому головними критеріями святкового меню стають швидкість, енергонезалежність та використання локальних продуктів.