Як мрії актора Тома Круза змінили правила авіації в США?

Загублений світ

Голлівудська зірка придбав приватний літак за 36 мільйонів доларів і ...

Днями в Парижі відбулося закриття Олімпійських ігор 2024 року. На заключне шоу організатори запросили чималу кількість зірок, серед яких був і актор Том Круз. Він спустився з даху стадіону на тросі, немов у фільмі «Місія нездійсненна», і зірвав оплески тисячі глядачів. Цікаво те, що суперзірка Голлівуду Том Круз завжди любив висоту і мріяв про той момент, коли зможе промовити слова «злітаємо», а також - відчує, як його літак мчить по злітно-посадковій смузі, готуючись до підйому у височінь.

Актор закохався у небо після зйомок у фільмі «Найкращий стрілець». Отримавши свій чималий гонорар за участь у фільмі, він все ж таки купив літак за 36 мільйонів доларів. Цей Rolls Royce з крилами справді вражає своїм оснащенням. У ньому є кілька розкішних спалень, зона з PlayStation, а також невелике поле для мінігольфу.

Та попри всі величезні статки, які він мав, Том Круз зіткнувся з несподіваною перешкодою на шляху до своєї мрії сісти за штурвал власного літака. Річ у тому, що зріст актора, який становить 169 сантиметрів, був недостатнім для отримання пілотської ліцензії в Сполучених Штатах. Тоді на захист Тома встали його фанати та навіть військові пілоти. Тож владі довелося йти на поступки й міняти законодавство.

Тепер Том Круз, попри всі виклики та перешкоди, може підняти свій літак у небо, знаходячись за штурвалом, як справжній пілот. Хоча він і міг би насолоджуватися польотом у зручному пасажирському кріслі, смакуючи фуа-гра з жаб'ячими лапками, і запиваючи їх дорогим шампанським.

Що роблять інші знаменитості на борту своїх приватних літаків? Які привілеї надають приватні літаки голлівудським зіркам? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про розкішне життя у нашому сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше