Волосся стає дибки: моряки проклятого човна побачили нашестя примар

Загублений світ

Привиди, немов живі матроси, закинули у воду сітки і витягли їх назад…

Історія проклятої шхуни «Чарльз Хаскелл» розпочалася ще у 1869 році. Проте і зараз, дізнавшись про неї, волосся стає дибки. Одного разу човен на чолі з капітаном Кертісом прямував на острів Ньюфаундленд. Перші п’ять дні усе було спокійно. Рибалки займались ловлею. Погода сприяла морській подорожі. Однак на шосту ніч почали коїтися незрозумілі речі.

Весь екіпаж знаходився у каютах і лише двоє вахтових перебували на палубі судна. Раптом вони помітили дивні рухи. Трохи наблизившись вони стали свідками шокуючого видовища – декілька десятків фігур, одягнених у напівпрозоре лахміття, почали вилазити з каюти на палубу. Коли вони наблизилися, моряки побачили, що ці істоти не мають очей, замість них була порожнеча. Привиди, немов живі матроси, закинули у воду сітки і витягли їх назад трохи згодом. Після цього вони неквапно покинули палубу.

Налякані моряки, які стали свідками містичного явища, одразу повідомили про це капітану, пред’явивши за доказ мокрі сітки, у яких заплуталося декілька рибин. Але це виявилося не останнє нашестя примар на цьому човні…

Чому привиди раз за разом, з’являлися на цій шхуні? Який стосунок має «Чарльз Хаскелл» до судна на якому за загадкових обставин загинула уся команда? І чому човен «Чарльзі Хаскеллі» вважався проклятим ще з перших днів свого існування, який трагічний випадок стався щойно його спустили у воду? Шокуючі подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше