Віруси – зброя масового ураження

Загублений світ

Віруси, що розробляються найкращими вченими на замовлення спецслужб, це ніщо інше як засіб масового знищення людей. Втім, і такої зброї богемній верхівці недостатньо.

Масові викидні у жінок, психічні розлади у дітей та тиха епідемія аутизму – наслідок роботи провідних науковців світу в надсучасних лабораторіях. Прикра помилка чи хтось умисно створив смертельну зброю?

Віруси є одними з найбільш небезпечних убивць. Ми бачимо з якою жахаючою швидкістю розповсюджується ВІЛ. Кожні шість секунд один житель планети стає ВІЛ-інфікованим. А станом на 2016 рік зареєстровано близько 37 мільйонів людей уражених ВІЛ. Вперше його виявили американські медики у 1983 році. А за кілька місяців вірус імунодефіциту людини відкрили вчені Франції.

Генетично-модифіковані віруси – не єдиний вид боротьби із населенням планети. Наркотики – ось і ще один тихий вбивця.

Лише протягом 2014 року в світі зафіксовано 207 тисяч смертельних випадків, які стали наслідком вживання наркотиків. Згідно з офіційними даними ООН за 2016 рік, кількість людей, які вживали наркотики сягала 250 мільйонів. США та країни Західної Європи споживають 50% кокаїну, що виробляють у світі. А Росія – 20% світового героїну. Це, приблизно, 80 тон наркотиків на рік.

Дивись Загублений Світ на 2+2, щоб не втрапити на гачок маніпуляцій.

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше